5000 bezoekers ISC The Bridge

Ontvangst

De kapitein van de Forelia, gemeerd aan de EECV, kreegop 7 juni 2018 een mooi ontvangst van de bestuursvoorzitter van ISC The Bridge, Bernt Koning. De kapitein werd verrast met een cap en een T shirt van het zeemanshuis en een groot ontvangst door de dienstdoende vrijwilligers. De bemanning van de Forelia bezocht voor de eerste maal het zeemanshuis en zijn zeer blij met de aanwezigheid van The Bridge in de grootste haven van Europa. Hierdoor worden ook zij in de gelegenheid gesteld om even uit hun omgeving te komen en te ontspannen aan de wal. Blij waren zij ook met de gratis WIFI zodat zij goed contact met het thuisfront konden maken.

 

Bestaansrecht

The Bridge heeft de afgelopen bijna twee jaar dat zij open is haar bestaansrecht gecreëerd. De 5000 bezoekers zijn hier het bewijs van. De vrijwilligers geven de zeevarenden een thuisgevoel en zorgen dat zij hun boodschappen in Oostvoorne kunnen doen en een fijne avond buiten hun schip veilig kunnen doorbrengen. Ook vrijwilliger worden? Neem contact op via manager@isc-thebridge.com of kom eens langs in Cultureel Centrum De Man, Burg. Letteweg 30 3233 AG Oostvoorne.