Zeemanshuis The Bridge ontvangt 1500e bezoeker

Op woensdag 7 juni 2017 ontving Zeemanshuis The Bridge te Oostvoorne de 1500e bezoeker sinds de opening in september 2016. De toename van het aantal bezoekers geeft aan dat er steeds meer behoefte is aan de opvang van zeevarenden in de haven van Rotterdam.

 

Filipijns bemanningslid

Het Filipijnse bemanningslid van de Beks Munevver, een bulk carrier afgemeerd bij de EBS in de Beneluxhaven, is aangenaam verrast door de dienstdoende vrijwilligers. Niets vermoedend stapte de Filipijn binnen en zetten de vrijwilligers hem in het zonnetje. Zij boden hem een T-shirt en een cap van ISC The Bridge aan.

Steeds drukker

Het word steeds drukker in The Bridge. Veel zeevarenden vanuit de gehele wereld weten de weg te vinden richting Oostvoorne. De laatste twee maanden kwamen er 500 bezoekers bij, terwijl wij over de eerste 1000 een half jaar deden. Dit bevestigt de behoefte aan een zeemanshuis in Rotterdam-Europoort. Zeemanscentrum The Bridge heeft behoefte aan vrijwilligers. Heeft u ook zin om op regelmatige basis als gastheer/vrouw of chauffeur te helpen? Mail naar manager@isc-thebridge.com of bel naar 0686818894 voor meer informatie.